Жилищен блок в Русе натрупа сметка за ток от над 41

...
Жилищен блок в Русе натрупа сметка за ток от над 41
Коментари Харесай

Блок в Русе натрупа сметка за ток от над 41 хиляди лева само за 2018 г.

Жилищен блок в Русе натрупа сметка за ток от над 41 хиляди лв. единствено за 2018 година, стана ясно от репортаж на " Нова телевизия ".

``
реклама

Проблемът е, че той няма акт 16 и оттам тръгва сериозният проблем с отчитането на електромерите. Преди години блокът е бил общежитие, а след това хората са си купили жилища там. Електромерите им обаче не попадат в електроразпределителното сдружение. " Ние си ги отчитаме сами, събираме парите и ги внасяме в " енергото ". Винаги сумата обаче се оказва по-малка от това, което регистрират от там. Просто те ги взимат за остарели фактури. Ние действително не знаем какво трява да платим. Винаги има към 1000 лв. разлика. Партидата е на една съответна компания, която действително ни е продала тези жилища ", сподели домоуправителят на блока.

Над всеки дом има подложен електромер, само че не е подложен от " енергото ", а е просто хората да си знаят какъв брой са изразходвали. 

Чака се решение на електроразпределителното сдружение и решение от страна и на общината за плана. Ако кабел бъде доставен от блока до съответния трафопост, който се намира единствено на 20 метра зад самия блок, този проблем може да бъде решен най-сетне.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР